[FrontPage] [TitleIndex] [WordIndex

This is a read-only archived version of wiki.centos.org

Descarcati imaginile ISO CentOS

ArtWork/WikiDesign/icon-admonition-info.png

NOTE: CentOS este disponibil gratuit. Sint acceptate donatiii pentru a putea acoperi cheltuielile cauzate de imbunatatirea, gazduirea si promovarea CentOS. Daca proiectul vi se pare important pentru Dvs, va rugam sa ii sprijiniti viabilitatea pe termen lung.

<!> Linkuri pt Bittorrent sint de asemenea dispobile de la URL-urile de mai sus.

Note de lansare

Notele originale de lansare originale Red Hat pentru toate versiunile pot fi descarcate de la pagina Red Hat's Update Release Notes .

End-Of-Life

In general fiecare versiune capata corectii de buguri, imbunatiri si suport pentru hardware nou timp de 4 ani de la data cind devine disponibila pentru public. Corectii de securitate sint oferite timp de 7 ani de la data lansarii.

Pentru mai multe informatii asupra ciclurilor prin care trece distributia pe durata vietii sale va invitam sa aruncati o privire la pagina Red Hat's Errata Support Policy .

Versiuni noi

Versiuni noi majore si minore sint disponibile la aproximativ 4 - 8 saptamini dupa ce Red Hat face publice pachetele sursa ( SRPM) ale produsului lor. Acest interval este necesar pt a recompila, valida, testa (QA), traduce si integra elementele specifice de marca. Va rugam sa cititi The CentOS Rebuild and Release Process pentru detalii suplimentare. Desi intelegem surescitarea prin care unii dintre utilizatorii nostri trec cind o noua versiune este anuntata, va rugam sa aveti rabdare sau sa ne ajutati in acest proces.

Varietatea imaginilor ISO

In afara imaginilor obisnuite DVD si CD ISO, ocazional proiectul CentOS face publice si unele imagini ISO speciale.

Imaginea netinstall include informatii specifice unui anumit installer ( anaconda) si este intotdeauna diferita de la o versiune a distributiei la alta.


2023-09-11 07:23