[FrontPage] [TitleIndex] [WordIndex

This is a read-only archived version of wiki.centos.org

Помозите у промоцији "CentOS"-а

Упознајте "CentOS"

Да бисте промовисали "CentOS", важно је да схватите шта је "CentOS", које су његове предности а које мане. Карактеристике Линукса за предузећа (енг. Enterprise Linux) могу бити некима привлачне, али потпуно разочаравајуће другима.

Причајте о "CentOS"-у

Дискутујте о јаким и слабим тачкама "CentOS" са другима. Немојте наметати своје мишљење другима, већ ослушкујте. Будите искрени о томе шта људи могу очекивати и више од свега објашњавајте им зашто је Линукс за предузећа важан, чак иако им лично може изгледати одбојно.

Придружите се Промо тиму

Наш Промо тим редовно посећује конференције да би одржавао презентације или демонстрирао "CentOS" на штандовима. Ви можете чинити исто у области у којој живите. Ступите у контакт са Промо тимом како би Вам помогао да се организујете и добијете неки савет.

Постаните део "CentOS" заједнице

"CentOS" заједница се састоји од људи попут Вас. Ми (и Ви) бисмо били изгубљени без подршке наших активних и посвећених корисника. Постоји много начина да се помогне и постане члан ове заједнице. Имамо различите Посебне интересне групе којима се можете придружити како бисте помогли.


2023-09-11 07:23